Tips&Tricks pentru un refresh în zona de dining

Iubim serile liniștite acasă și cinele în familie, cu povești și voie bună! Și cum vremea rece ne va ține mai mult timp în casă, avem nevoie de un cadru relaxant și călduros în care să ne simțim bine. Câteva schimbări mici în decorul casei vor aduce noutate și un aer proaspăt în casa ta.

Refresh pentru zona de dining

Zona de dining este un spațiu care poate fi ușor redecorat, fără un efort financiar semnificativ. Poți schimba doar anumite elemente sau piese de mobilier sau poți adăuga decorațiuni noi în ton cu stilul de amenajare existent.

Inspiră-te din ideile noastre care te vor ajuta să redecorezi spațiul de luat masa și să creezi o zonă caldă și armonioasă:

  1. Înlocuiește 2 – 3 scaune de dining vechi cu modele noi și vei crea un cadru nou. Îndrăznește să combini mai multe variante de scaune de dining, dar ține cont de materialele din care sunt confecționate, de texturile lor și de registrul coloristic astfel încât să creezi un tot unitar cu un efect estetic plăcut. 
  2. Dacă din amenajarea zonei de dining lipsește un bufet, propunerea noastră este să optezi pentru unul masiv, din lemn natural. Acest tip de bufet este potrivit în orice stil de decor, de la cel rustic până la cel contemporan, mid-century sau mediteranean.zona de dining Tips&Tricks pentru un refresh în zona de dining
  3. Schimbă corpul de iluminat de deasupra mesei de dining cu unul din ratan natural, cu o împletitură autentică. Dacă ai o masă rotundă, alege un corp de iluminat de dimensiuni mari centrat pe mijlocul mesei. Pentru mese de dining dreptunghiulare, amenajarea cu 2 sau 3 corpuri de iluminat identice, poziționate în linie, creează o geometrie frumoasă.  
  4. Dacă masa de dining este dreptunghiulară, optează pentru o băncuță. Acum îți poți invita la cină toți prietenii, ai loc suficient la masă. Dacă nu ai opțiunea de a așeza băncuța lângă perete, atunci poți opta pentru o băncuță tip canapea; în acest fel, vei bifa și caracteristica de confort. Accesorizează băncuța cu perne decorative în culori neutre sau cu motive etnice pentru un decor complet.
  5. Nu uita să conturezi spațiul de dining cu un covor rotund sau dreptunghiular din iarbă de mare. Alege o dimensiune potrivită pentru covor în funcție de mărimea mesei de dining astfel încât toate scaunele să fie așezate pe covor. Poți calcula dimensiunea covorului pornind de la dimensiunea mesei de dining la care adaugi 60 de cm pe toate laturile.

Indiferent de stilul de amenajare sau de generozitatea spațiului de luat masa, bucură-te de un refresh și adu elemente de noutate acasă care vor transforma zona de dining într-un loc în care îți dorești să petreci timp de calitate alături de cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *