Livrare și modalități de plată

Livrare

Livrarea produselor se va face în sistem de curierat către Cumpărător. Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

Vânzătorul va efectua livrarea Bunurilor și Serviciilor pe teritoriul României. SC NATURA LIVING DECO SRL își rezervă dreptul de a confirma telefonic comenzile înainte de onorarea lor.

SC NATURA LIVING DECO SRL vă pune la dispoziție următoarele variante de livrare:

  • Prin firma de curierat rapid: SameDay Curier: 19.9 RON pentru comenzi cu valoare mai mica de 297 RON.
  • La comenzi cu valoare mai mare de 297 RON, livrarea este GRATUITĂ
  • Ridicare de la adresa depozitului din Constanța, Str. Interioara 3, nr.1

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună şi corespund cantitativ și calitativ cu ceea ce s-a comandat. Recepția se face în momentul semnării documentelor fiscale legale ce însoțesc coletul. În cazul în care se constată prejudicii și deteriorări ale ambalajului sau produsului/produselor la primirea coletului, avem rugămintea să specificați observațiile dvs. legate de starea ambalajului și/sau a produsului/produselor în coloana de Observații de pe ambele exemplare ale AWB-ului aferent comenzii dvs. Factura constituie contract de vânzare/cumpărare conform legislației românești în vigoare.

Montajul pieselor de mobilier, precum și manipularea lor nu fac obiectul prezentului contract, acestea fiind în sarcina cumpărătorului.

Modalități de plată

Produsele comandate pot fi achitate utilizând următoarele modalități de plată:

  • Card bancar prin intermediul partenerului MobilPay. Plățile cu cardul sunt procesate prin MobilPayși sunt securizate prin folosirea 3D Secure System și conexiuni încriptate. MobilPay nu stochează informațiile despre cardul clientului. În plus, cu sistemul 3D Secure System poți avea o parolă suplimentară doar pentru plățile online, pe care o poți folosi pentru o siguranță sporita. Indiferent de valuta pe care o ai în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii cumpărătorului.
  • Ramburs direct către curierul care efectuează livrarea – valabilă pe teritoriul României.
  • Transfer bancar, in contul RO75BTRLRONCRT0539056601 deschis pe numele SC NATURA LIVING DECO SRL la Banca Transilvania. Comisioanele bancare aferente transferului, vor fi achitate de către cumpărător. După trimiterea comenzii, vei primi toate informațiile necesare care trebuie înscrise pe ordinul de plată. Livrarea comenzii se face doar după confirmarea plații. Pentru accelerarea procesului, te rugăm să ne trimiți pe email contact@naturalinving.ro o copie după ordinul de plată.

Preturile Bunurilor si Serviciilor afișate in cadrul site-ului www.naturaliving.ro nu includ costurile de livrare.

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în fiecare Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația in vigoare.

In cazul plaților online Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru aceasta acțiune o poartă numai Cumpărătorul.