Formular de retur

Va rugam sa expediați coletul cu orice firma de curierat rapid catre:
Adresa Str. Interioara 3 nr 1 Constanta
Telefon: 0749763937
Societate: NATURA LIVING DECO SRL

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris SC NATURA LIVING DECO SRL că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului conform legii OUG nr. 34/2014 și poate returna produsul/produsele în același termen de 14 de zile calendaristice.

Dreptul de retragere nu se aplică produselor executate pe comandă specială (cu finisaj, tapițerie, dimensiuni, etc. personalizate), și în cazul în care produsul returnat nu este în aceeași stare în care a fost livrat.

Înainte de expirarea perioadei de retragere, cumpărătorul informează SC NATURA LIVING DECO SRL cu privire la decizia sa de retragere din contract, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu, formularul de retur de mai jos.

Produsul returnat trebuie sa fie în starea de produs nou, în ambalajul producătorului, cu toate accesoriile originale. Cumpărătorul are obligația de a ambala produsul returnat corespunzător, în același mod în care a fost primit, pentru a evita orice deteriorare la transport.

Dacă produsul returnat este deteriorat, are pete, prezintă urme de montaj, uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice, este murdar sau are feroneria lipsă și nu poate fi vândut ca și produs nou, ne rezervăm dreptul de a refuza produsul. În cazul unui refuz, costurile de transport tur-retur cad în sarcina cumpărătorului.

Returnați produsele către SC NATURA LIVING DECO SRL la adresa Str. Interioară 3 nr. 1 Constanta, fără întârzieri nejustificate și în decurs de cel mult 14 zile de la data la care clientul a comunicat SC NATURA LIVING DECO SRL decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

 SC NATURA LIVING DECO SRL returnează cumpărătorului contravaloarea produselor primită drept plată din partea acestuia, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a clientului. Returnarea sumelor este condiționată de recepționarea produselor care au făcut obiectul vânzării. Suma înapoiată va reprezenta contravaloarea produselor returnate, din care se scade taxa de livrare aferentă returului. Rambursarea cuantumului astfel calculat se face prin aceeași metoda de plată ca la comanda inițială, daca nu se convine altfel cu clientul.

Cumpărătorul este responsabil în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si funcționarii produselor.

Este important sa luați în calcul că prin natura lor, produsele comercializate de SC NATURA LIVING DECO SRL sunt lucrate manual și pot avea mici imperfecțiuni (variații de culoare sau de finisaj al materialului). Acestea nu se consideră a fi defecte de fabricație și, în aceste cazuri, condițiile de garanție nu pot fi invocate. Clientul poate cere însă returul produsului fără a fi necesară vreo explicație, în condițiile legii.