5 idei creative pentru a-ți transforma casa și terasa într-un spațiu de relaxare

1. Elimină obiectele inutile care încarcă spațiul

Indiferent că locuim la apartament sau la casă, indiferent de spațiul disponibil, avem nenumărate obiecte care îl aglomerează. Cărțile preferate, căștile și încărcătoarele dispozitivelor mobile, tabletele și accesoriile electronice pentru sport, toate își găsesc loc convenabil pe comode, rafturi sau canapea.

terasa 5 idei creative pentru a-ți transforma casa și terasa într-un spațiu de relaxare

Știm că nu poți renunța la toate acestea, așa că îți propunem soluții simple de decluttering în camera de zi, camera copiilor sau chiar în baie.

Coșurile împletite din zambilă de apă, bambus sau ratan sunt rezistente, prietenoase cu mediul și creează o atmsoferă caldă acolo unde sunt amplasate. În plus, te vor ajuta să îți găsești mai ușor obiectele preferate.

2. Înlocuiește materialele clasice cu fibre naturale. Chiar și când vine vorba de mobilier

Dacă ești în căutarea unor piese de mobilier unice pentru casă sau terasă, nu ocoli mobilierul realizat din fibre naturale. Deosebit de rezistente, piesele de mobilier din fibre naturale sunt o alternativă la mobilierul de masă, realizat de cele mai multe ori din plastic, înfoliat sau vopsit. Mixul dintre metal și fibrele naturale este preferatul nostru și garantează o integrare perfectă în aproape orice amenajare interioară.

Combină creativ diferite tipuri de mobilier și efectul este garantat! De aici și până la următoarea ta vacanță exotică a mai rămas un pas.

3. Decorează creativ camera de zi sau camera copiilor. Cine ar fi crezut că bambusul și fibrele naturale pot lua atât de multe forme?

Știi peretele acela care așteaptă de mult o decorațiune originală, ceva special care să schimbe atmosfera unei camere? Avem soluția potrivită pentru tine. Decorațiuni împletite manual, forme plăcute și funcționalitate sau o plantă decorativă într-un coș împletit din iarbă de mare, totul pentru ca vibe-ul locuinței tale să se schimbe în mod plăcut.terasa 5 idei creative pentru a-ți transforma casa și terasa într-un spațiu de relaxare

4. Mobilier pentru terasă și grădină! Relaxare inspirată din natură

Daaaa! Și tu ai văzut toate pozele din Bali, Maldive sau Mexic și ți-au atras atenția șezlongurile împletite din ratan natural sau balansoarele de tip nest. Ele sunt mai aproape de tine decât crezi, pentru că pe naturaliving.ro găsești o întreagă selecție de mobilier pentru relaxare. Potrivite pentru a fi amplasate în aer liber, rezistente la intemperii, piesele de mobilier pentru terasă și grădină vor aduce atmosfera insulară mai aproape de tine. Desigur, asta nu te împiedică să îți faci planuri pentru o vacanță de vis, pe o insulă la ocean.

5. Covoare, covoare, covoare! O alternativă sustenabilă la ofertele pieței

Poți face o schimbare de atmosferă chiar și cu un covor împletit. O idee originală atât în camera de zi, cât și în camera copiilor, covoarele din fibre naturale vor deveni un punct de atracție indiferent unde vor fi amplasate. Ia în calcul faptul că nu sunt tratate chimic și, așadar, riscul de a dezvolta alergii de la materiale sintetice este exclus.

Îndrăznește să combini materiale diferite, să adaugi decorațiuni din fibre naturale în orice tip de amenajare și să creezi zone de relaxare și visare la tine acasă inspirându-te din natură.

Sursă foto: Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *