5 idei de cadouri sustenabile care să te inspire

Tiptil, tiptil, Moșul bate la ușă. Ca în fiecare an, ești puțin în urmă cu lista de cadouri și te-ai cam săturat să oferi iar cărți, pijamale cu reni, șosete cu oameni de zăpadă…și cam atât. Anul acesta vrei să simți acea bucurie a dăruirii de cadouri celor dragi, vrei să le vezi uimirea când primesc cadoul perfect.

Pentru toți prietenii tăi iubitori de natură, pasionați de design, pentru copiii prietenilor tăi sau pentru animalele lor de companie, pentru toți cei dragi și apropiați care se bucură de un stil de viață sustenabil și eco-friendly pentru care vrei să pregătești un cadou special Crăciunul acesta, iată mai jos 5 idei care să te inspire.

1. Un scaun lounge care te duce cu gândul departe

Fie că este pentru tine sau pentru prietenul drag care doar ce s-a mutat în casă nouă, o piesă de mobilier oferită cadou trebuie să fie cu totul specială. Un scaun lucrat manual, din ratan natural are în spate povestea tradițiilor moștenite, a locurilor exotice din care vine, dar mai ales frumusețea fibrelor naturale crescute și cultivate sustenabil, din surse regenerabile.

cadouri sustenabile 5 idei de cadouri sustenabile care să te inspire

2. Un set de coșuri de depozitare împletite manual în Vietnam

Coșurile de depozitare din fibre naturale se adaugă colecției de obiecte eco-friendly care te înconjoară. În alegerea cadoului perfect ține cont de utilitatea darului oferit. Nu este prea plăcut să găsești după ani și ani cadourile primite ascunse și prăfuite prin colțul vreunui dulap. Un set de coșuri din iarbă de mare sau zambilă de apă este extrem de versatil și garantăm că îl vei descoperi folosit în fel și fel de moduri.

3. Culcușul perfect pentru prietenii tăi patrupezi

Nu ai un animal de companie? Dar sigur ai un prieten bun, o rudă apropiată care își împarte viața și casa cu un blănos, iar pentru ei, cadoul ideal vine sub forma unui pătuț pentru cățeluși sau o casă pentru pisicuțe din ratan natural.

cadouri sustenabile 5 idei de cadouri sustenabile care să te inspire

4. Decorațiuni de perete pentru camera copiilor

Anul acesta, de Crăciun, oferă-le prietenilor tăi cu copii nu doar un cadou, ci o amintire pe care să o vadă zilnic și de care să se bucure și să le reamintească că cei mici trebuie să crească într-o lume de care să aibă grijă și pe care să o respecte. Decorațiunile de perete lucrate manual din ratan cultivat și recoltat sustenabil se vor integra perfect în decorul de poveste din camera celor mici.

5. Seturi cadou cu inspirație din natură

Pentru colegul nou de la birou sau pentru prietenul cu care te vezi de două ori pe an, dar căruia vrei totuși să îi faci un cadou de sărbători, îți sugerăm să alegi cadouri neutre, dar cu impact mare. Obiecte mici de decor, dar practice: boluri din nucă de cocos pentru un acai bowl delicios, lumânare în nucă de cocos pentru seri romantice, coșuri de depozitare din fibre naturale pentru toate lucrurile mereu împrăștiate prin casă.

Alege un cadou inspirat

Alegerea cadoului perfect pentru cei dragi nu trebuie să fie o provocare, ci un moment care să îți facă plăcere. Iar cadoul oferit trebuie să te facă să te simți special, să îți trezească emoții văzând că micile detalii ascunse în esența obiectelor oferite, atenția pentru mediul înconjurător, îndemnul pentru un stil de viață sustenabil și sănătos sunt apreciate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *