5 motive pentru care să alegi mobilier si accesorii din fibre naturale

Suntem preocupați ca spațiul în care locuim să fie primitor și să țină pasul cu cele mai noi tendințe de amenajare interioară. Investim, de cele mai multe ori, bugete consistente în confortul casei, indiferent că vorbim de amenajarea, optimizarea sau decorarea spațiului.

Ajungem să ne înconjurăm de obiecte care, în scurt timp, își pierd frumusețea sau utilitatea pentru care au fost achiziționate. Și astfel, în casele noastre, ajung din ce în ce mai multe produse sintetice, plastice și foarte puțin estetice.

Știm sigur că ți-ai dori mai multă natură în casa ta și acum este momentul să începi prin alegerea obiectelor din fibre naturale!

Poți înlocui accesoriile și mobilierul sintetic din casă cu unele realizate manual, din fibre naturale, fără tratamente chimice, inspirate din natură și potrivite unui stil de viață modern.

Mai jos poți găsi câteva argumente care să te convingă să alegi fibrele naturale în locul celor sintetice. Chiar și atunci când îți cauți mobilă pentru acasă:fibre naturale 5 motive pentru care să alegi mobilier si accesorii din fibre naturale

  1. Fibrele naturale provin de la plante. Bumbacul, inul, bambusul, iuta, frunzele de palmier sau zambila de apă sunt doar câteva exemple de plante din care pot fi obținute fibrele naturale. Ele cresc natural sau în plantații, cu intervenție minimă din partea oamenilor, ceea ce le diferențiază de alte plantații intensive.
  2. Fibre naturale care provin de la bambus sau de la frunzele de palmier sunt produse hipoalergenice. Adică nu cauzează alergii!
  3. Procesarea fibrelor naturale este, în cele mai multe cazuri, manuală și nu implică substanțe chimice sau toxice.
  4. Fibrele naturale sunt perfecte pentru un stil de viață sustenabil. Cu toții ne dorim să trăim cât mai sănătos și să protejăm mediul înconjurător. Astfel, utilizarea fibrelor naturale în decorațiuni sau pentru realizarea mobilierului este o cale prin care putem fi mai responsabili cu natura. Fibrele naturale sunt biodegradabile și chiar mai ușor de reciclat.
  5. Toate produsele NaturaLiving sunt realizate manual, din fibre naturale. Deci procesarea acestora nu se face mecanic, ci numai manual, urmându-se și astăzi aceleași procese ca în urmă cu zeci sau chiar sute de ani.

 

 

fibre naturale 5 motive pentru care să alegi mobilier si accesorii din fibre naturale

Și nu uita de designul insular unic al produselor realizate din fibre naturale, o sursă de inspirație care poate aduce mai multă armonie în fiecare colț al casei tale! Te invităm să descoperi inspirația NaturaLiving pentru case moderne și un stil de viață sănătos!

 

(Sursă foto: Pinterest)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *