5 sfaturi pentru o terasă WOW

Vara este aproape și nu ne putem imagina altceva decât timp petrecut în aer liber alături de prieteni și familie. Indiferent că stai la casă sau la bloc, grădinile și terasele devin vedetele acestui sezon. Suntem convinși că îți dorești seri de vară cozy și relaxante alături de cocktailul preferat sau cartea pe care nu o mai poți lăsa din mână. De aceea, ți-am pregătit 5 recomandări catchy pentru amenajarea spațiului exterior cu ajutorul fibrelor naturale: 

 1. Greenery is the new star! Pentru mai multă naturalețe și pentru intimitate, înconjoară-te de plante verzi. Plantele de ghiveci sunt întotdeauna o soluție potrivită, mai ales dacă locuiești la bloc. Accesorizează ghiveciul cu coșuri din fibre naturale și bucură-te de un decor desprins din insulele exotice. Noi îți recomandăm iedera curgătoare pentru un efect insular complet și flori de sezon care să te bucure întreaga vară. Nu uita de ierburile aromatice care vor ține țânțarii departe și pe care le poți folosi în limonada ta preferată.
  fibre naturale 5 sfaturi pentru o terasă WOW
  Sursă foto: planete-deco.fr
 2. Mobilierul din ratan – rezistent și mereu la modă. Fiecare loc din viața ta are o poveste! De aceea, te provocăm să adaugi mobilier realizat manual din fibre naturale în povestea amenajării terasei sau a grădinii tale. Chic și jucăuș, mobilierul din ratan este extrem de rezistent, chiar și dacă este folosit în aer liber. Combină forme și modele cât mai diverse, adaugă accesorii colorate și deja petrecerea poate să înceapă. 
 3. Lumânări aromate pentru poveștile interminabile ale prietenilor vorbăreți! Nu putem face poveștile mai scurte însă putem să contribuim la crearea unui cadru perfect pentru storytelling. Aprinde lumânări în nucă de cocos și bucură-te de mirosul bogat de vanilie pe care acestea îl emană atunci când ard. Efectul yummy este garantat.  
 4. Ghirlande luminoase all over the place! Înconjoară-te de lumina spectaculoasă a ghirlandelor luminoase și nu te sfii să combini diferite forme și modele, chiar și într-un spațiu restrâns. Depozitează-le în siguranță în coșurile din fibre naturale sau împletește-le creativ în jurul scaunelor din ratan.
  fibre naturale 5 sfaturi pentru o terasă WOW
  Sursă foto: pinterest.com
 5. Creează-ți propriul stil hygge! Danezii folosesc termenul hygge pentru a descrie un concept de well-being, de trai armonios, aproape de natură. Noi îți recomandăm să combini accesorii și texturi diferite, de la mobilier până la covoare din fibre naturale, toate în armonie perfectă cu natura! 

Descoperă accesorii și mobilier inspirat din natură pe naturaliving.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *