Cum să decorezi creativ de Crăciun cu coșuri împletite

Iubești Crăciunul? Vrei ca fiecare colț al casei tale să transmită sentimentul cald al sărbătorilor de iarnă și mirosul de brad combinat cu cel de cozonac și ciocolată caldă? Hmm…avem câteva idei care te vor ajuta să recreezi acel decor magic pe care ți-l imaginezi. Indiferent dacă preferi stilul tradițional, rustic sau vrei mai degrabă un decor scandinav, nordic, sau chiar contemporan și cool, coșurile de depozitare din fibre naturale se integrează perfect și te ajută să obții un decor îngrijit și organizat.

cosuri impletite Cum să decorezi creativ de Crăciun cu coșuri împletite
Sursă foto: delikatissen.com

Coșul împletit – suport pentru brad

Oricât de bogat ar fi bradul tău sau oricât te-ai strădui să-l împodobești în partea de jos, suportul de brad din metal sau plastic tot inestetic va arăta. Ce ai zice dacă ai pune bradul cu tot cu suport într-un coș de depozitare din fibre naturale? Nu vei rezolva doar problema suportului, ci vei crea un look complet, scăpând de aspectul golaș din partea de jos a bradului.

Tips & Tricks: dacă nu ai foarte mult spațiu și alegi un brad mai micuț, așează o pătură pufoasă la baza coșului, pune suportul de brad peste și lasă să cadă peste marginea coșului un colț al păturicii. 

Coșul de depozitare plin cu perne de sezon

Ai decorat deja zona bradului, dar parcă nu e suficient de prezent spiritul Crăciunului? Adaugă câteva accesorii cu tematică de sărbători în diverse locuri din casă. Așează lângă canapea un coș de depozitare suficient de mare și umple-l cu perne de sezon, împletite din lână, roșii, aurii, cu fulgi, cu steluțe, mai pune și o păturică cosy, iar serile în familie, urmărind filmele preferate de Crăciun vor fi de neuitat. 

cosuri impletite Cum să decorezi creativ de Crăciun cu coșuri împletite
Sursă foto: foxhollowcottage.com

Tips & Tricks: alege un coș de depozitare împletit din care se poate vedea conținutul, astfel accesoriile din interior vor completa cromatica de sezon.

Coșul din fibre naturale, gazda oaspeților de sărbători

Ce ar fi ca anul acesta să înlocuiești clasica coroniță de brad atârnată pe ușa de intrare cu ceva mai creativ? Folosește un coș de depozitare împletit din iarbă de mare pe care să-l umpli cu diverse elemente naturale, conuri de brad, lemne, crenguțe de brad, vâsc sau ilex. Completează decorul cu câteva globulețe și o ghirlandă luminoasă, iar efectul final va fi spectaculos.

Tips & Tricks: dacă locuiești la casă, așează acest coș primitor cu spirit de Crăciun în fața ușii de intrare. Dacă stai la apartament, găsește-i un loc drăguț în holul de la intrare.

cosuri impletite Cum să decorezi creativ de Crăciun cu coșuri împletite
Sursă foto: ecemella.com

Coșul de depozitare – accesoriu pentru șemineu

Dacă nu ai prevăzut de la început un loc potrivit pentru lemnele de foc pentru șemineu, alege un coș de depozitare cu inserții metalice. Ce poate fi mai Christmassy decât atmosfera creată de focul din șemineu și un braț de lemne cu aspect decorativ.

Tips & Tricks: optează pentru un coș de depozitare suficient de mare astfel încât să poți așeza cât mai ordonat lemnele în el. Acest lucru va fi nu doar util, ci va avea și un impact vizual plăcut.

Atunci când vine vorba despre decorarea casei pentru sărbătorile de iarnă, sloganul nostru este ”more is more”. Așadar, fii creativ, îndrăznește și lasă-ți imaginația să creeze decoruri pe care să le iubești. Spor la decorat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *