Idei de decor pentru un colț de relaxare la tine acasă

Care este locul tău preferat în care te retragi după o zi lungă ca să îți reîncarci bateriile? Acum, în prag de toamnă, hai să mutăm în casă sentimentul de relaxare și zen pe care îl aveam stând pe terasă, la soare, cu o carte în mână și o limonadă. Alege o zonă aerisită din locuința ta și transform-o într-un colț magic.

6 idei de decor pentru un colt de relaxare

Îți venim în ajutor cu 6 idei de decor, practice și ușor de implementat.

  1. Alege o zonă din casa ta în care să ajungă cât mai multă lumină naturală. În living, poți alege un colț lângă ieșirea spre balcon sau în dreptul unui geam mare, iar în dormitor poate fi o zonă de lângă fereastră. 
    Relaxare intr-un scaun suspendat din ratan natural
    Sursă foto: jdpinteriors.com
  2. Optează pentru un fotoliu confortabil din ratan, neapărat accesorizat cu câteva perne decorative în culori neutre. Alege un model de scaun mai mare, cu spătar și pentru extra confort adaugă un suport de picioare, tot din ratan natural. Dacă îți permite spațiul și înălțimea camerelor, o idee cool este să agăți un scaun suspendat în care îți poți savura cafeaua dimineața sau te poți legăna până adormi seara.
  3. Dacă ești un iubitor al plantelor verzi, în ghiveci, atunci go for it. Umple colțul de relaxare de plante și simte-le energia pozitivă. Și florile proaspete, așezate armonios într-o vază din ceramică te vor binedispune. Mobilierul din ratan și plantele verzi fac o pereche minunată împreună și creează acel vibe exotic și insular. 
  4. Accesoriul nelipsit și extrem de util este coșul de depozitare din fibre naturale. Ai la îndemână o păturică cosy sau câteva perne în plus, cărțile preferate sau căștile pentru niște muzică de relaxare. Pe naturaliving.ro ai o gamă variată de modele de coșuri de depozitare din fibre naturale astfel că poți alege unul care să se integreze cu decorul general al casei, o împletitură simplă în nuanțe de crem și bej pentru un stil clasic, boho sau tradițional, o combinație de culori naturale cu negru pentru un design scandinav sau un coș de depozitare cu elemente metalice pentru lookul industrial.
  5. Adaugă o măsuță de cafea din ratan pe care poți așeza o lampă sau câteva lumânări parfumate. Fiind un element de decor extrem de versatil, măsuța de cafea poate fi mutată cu ușurință dintr-un loc în altul, atunci când simți nevoia să schimbi câte ceva. Pe post de măsuță îți sugerăm și varianta unui puf cub din iarbă de mare, este ușor și foarte estetic.Idei de decor cu scaune lounge din fibre naturale
  6. Un covor din iarbă de mare completează frumos colțul tău magic. Indiferent cevariantă alegi, rotundă sau dreptunghiulară, acordă o atenție deosebită mărimii. Covorul trebuie să fie suficient de mare astfel încât pe suprafața lui să se încadreze toate piesele de mobilier care compun colțul tău de relaxare.

Ia o pauză, relaxează-te și găsește-ți echilibrul în fiecare moment. Inspiră-te din cele 6 idei de decor de mai sus și creează-ți propriul colț de relaxare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *