Mobilier din ratan, un accent fabulos în designul interior

Trendul mobilierului din ratan în designul de interior nu pare să se demodeze vreodată, el apare în fiecare an cu piese de mobilier și elemente de decor și mai surprinzătoare și stylish. Și de ce să nu îi acordăm creditul pe care îl merită? Mobilier din ratan înseamnă texturi naturale, culori calde, atmosferă cosy și versatilitate. 

Mobilier din ratan in trendul de design interior

Te provocăm să incluzi piese de mobilier din ratan în decorul casei tale indiferent de stilul de design interior ales. Vei adăuga acel accent fabulos de look natural. Îți dăm câteva idei despre cum să incluzi mobilier și decorațiuni din ratan acasă.

  1. Dacă optezi pentru un singur element de decor din ratan, atunci alege o lustră foarte mare împletită manual. O poți așeza deasupra mesei de dining pentru o atmosferă romantică sau poți decora holul de la intrare cu o lustră din ratan și garantăm că va atrage toate privirile vizitatorilor.
  2. Adaugă textură în dormitor printr-o tăblie de pat din ratan, aceasta poate fi cu diverse modele de împletitură pentru un stil boho chic sau cu o împletitură simplă pentru un decor scandi. Completează decorul dormitorului cu un scaun lounge din ratan pentru un feeling primitor și călduros. În jurul fotoliului poți amenaja un adevărat colț de relaxare și visare.Noptiera tip puf din iarba de mare
  3. Nu supraîncărca decorul cu prea multe piese din ratan. Evită să folosești seturi de mobilier, ci mai degrabă mixează diverse tonuri și texturi din același registru, diferite materiale naturale. Lângă un pat tapițat așează pufuri din fibre naturale pe post de noptiere și vei avea un aer exotic în dormitor. Sau într-o bucătărie cu mobilier în culori naturale optează pentru un covor dreptunghiular din iarbă de mare.
  4. Integrează elemente din ratan în decorul pe care îl ai deja. De exemplu, lângă o canapea din material textil, așează un fotoliu din ratan pentru un contrast vizual sau agață un scaun suspendat cu aspect minimalist. Pentru zona de dining alege un covor rotund XXL din iarbă de mare și vei avea un decor complet.
  5. Bucură-te de versatilitatea ratanului pentru că se potrivește cu orice! Poți reamenaja oricând sau poți chiar muta piesele de mobilier din ratan dintr-o cameră în alta când simți nevoia de noutate în decor. O băncuță de ratan și lemn poate fi o piesă stylish în dormitor, în fața patului, iar dacă te plictisești de această amenajare poți muta băncuța la masa de dining pentru extra locuri.Fotoliu din ratan natural cu cadru negru

Decorează cu mobilier din ratan atât interiorul casei tale, cât și spațiile exterioare și ține minte mereu să keep it simple. Pe naturaliving.ro ți-am pregătit o selecție de piese statement pe care să le incluzi în designul interior pentru o ambianță relaxantă și primitoare care te duce cu gândul la forever on vacantion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *