Ratanul, bambusul și fibrele naturale, în trendurile anului 2021 pentru design interior

Cu toții am încheiat un an greu, în care cuvintele lockdown, izolare și stay-at-home au fost la ordinea zilei. Timpul petrecut acasă a însemnat și o mai mare preocupare pentru creșterea confortului, pentru decorare și, mai ales, pentru a crea zone de relaxare care să facă munca de acasă mai eficientă. Pentru o perioadă de timp, ieșirile în natură sau în parc cu prietenii au fost înlocuite cu ieșirile pe terasă. Astfel, mulți dintre noi au căutat natura în lucruri simple, utilizabile în viața de zi cu zi.

Mobilierul din fibre naturale, un must-have pentru 2021

ratan Ratanul, bambusul și fibrele naturale, în trendurile anului 2021 pentru design interior
Sursă foto: planete-deco.fr

Sustenabil, hand-made și considerat, de multe ori, obiect de artă, mobilierul din fibre naturale rezultat din îmbinarea armonioasă a lemnului cu ratanul sau cu frunzele arborilor exotici completează designul caselor moderne. Alăturarea mobilierului din fibre naturale cu cel clasic, din piele sau materiale textile, generează o ambianță plăcută și te invită la relaxare.

În tonuri crem, gri sau bej, fibrele naturale sunt împletite cu măiestrie de artizani locali din Indonezia, Vietnam sau Thailanda. Formele și modelele rezultate sunt uimitoare, de la împletituri complexe la țesături fine. Totul pentru a crea obiecte unice prin stil, culoare, formă și utilitate.

Combină creativ catifeaua și inul cu mobilierul și decorațiunile din fibre naturale

Frumusețea pieselor realizate din fibre naturale este pusă în valoare de materiale clasice, dar care rămân mereu la modă. Texturile diferite pun în valoare fiecare piesă de mobilier sau decorațiune și vă încurajăm să combinați materiale și nuanțe diferite pentru un decor cu vibe pozitiv.

Mobilierul din fibre naturale este o soluție pentru terasele acoperite sau pentru cele în aer liber

ratan Ratanul, bambusul și fibrele naturale, în trendurile anului 2021 pentru design interiorAceste piese de mobilier sunt atemporale și oferă o notă confortabilă și naturală mediului în care sunt amplasate. Asigurați-vă întotdeauna că tipul de mobilier de grădină este potrivit pentru utilizarea în exterior, astfel încât să se păstreze în cele mai bune condiții și să vă bucurați de el o lungă perioadă de timp.

Dacă ai în plan o schimbare de decor sau o renovare completă a casei tale, ai încredere și alege mobilierul din fibre naturale sau decorațiunile insulare realizate manual. Ele spun povestea comunităților insulare și aduc o notă personală oricărui ambient.

Descoperă întreaga colecție de mobilier și decorațiuni pentru casă și terasă pe naturaliving.ro

Poți citi acest articol și pe www.exploremag.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *