Schimbare rapidă de decor cu mobilier din ratan natural

Toamna se numără schimbările. Indiferent de stilul de amenajare ales pentru casa ta, există multiple variante să aduci un aer proaspăt fără prea mult efort și fără un buget considerabil. 

Piesele de mobilier din ratan și decorațiunile din fibre naturale se mențin în trend de ceva timp deja, în plus pot fi integrate ușor în orice spațiu de locuit. Sfatul nostru este să alegi piese de mobilier versatile, pe care le poți muta dintr-o cameră în alta. Astfel vei crea decoruri noi ori de câte ori te plictisești de amenajarea actuală.

Mobilier din ratan in amenajarea interioara
Sursă foto: sfgirlbybay.com

Iată câteva idei simple pe care le poți pune în practică ușor pentru o schimbare rapidă de decor:

  • Dacă ai o bucătărie cu insulă, optează pentru scaune de bar din ratan cu picioare metalice. În acest fel vei adăuga o textură naturală unui spațiu cu linii drepte și suprafețe dure. Scaunele de bar din colecția NaturaLiving au spătar ceea ce le face extrem de comode, iar pentru un plus de confort le poți accesoriza cu pernuțe de șezut în ton cu designul bucătăriei.
  • Deasupra mesei de dining sau pe holul de intrarea, schimbă atmosfera cu o lustră împletită din ratan natural. Fiind un material ușor, poți alege un corp de iluminat oversized pentru un efect spectaculos. Dacă alegi să-l așezi în zona de dining vei bifa multe cine romantice cu lumină difuză.
  • Completează look-ul dormitorului cu o băncuță din lemn și ratan, așezată la capătul patului. O alegere care va transforma dormitorul într-o cameră dintr-un resort exotic. Dacă te plictisești de băncuță în dormitor, o poți muta cu ușurință în holul de la intrare, va fi extrem de utilă.
  • Un covor din fibre naturale este un element de decor care va aduce o schimbare rapidă în decorul fiecărei camere din casa ta. Fie că optezi pentru un covor dreptunghiular pe care să-l întinzi pe podeaua bucătăriei, fie că alegi un covor rotund XXL pentru a completa zona de dining, pe lângă noutate în amenajare, te vei bucura și de senzația de libertate și zen dată de tălpile goale pe un covor din iarbă de mare sau zambilă de apă.
  • Corp de iluminat din ratan împletitÎn living, lângă canapea, adaugă o măsuță de cafea din ratan natural. Poți alege una în stil boho, cu forme curbate și împletituri complexe sau poți merge pe o variantă cât mai simplă, cu linii drepte care se integrează perfect într-un decor modern, nordic sau minimalist.
  • Alte decorațiuni budget-friendly care vor aduce un aer natural și fresh în decor: un coș din fibre naturale, îl poți așeza oriunde în casă, fie pentru depozitare, fie pentru decorat ghiveciul unei plante verzi, un puf cub din iarbă de mare ca extra loc lângă canapea, ca noptieră sau chiar ca taburet pe holul de intrare sau o decorațiune de perete, în camera copiilor sau pe holul dintre camere pentru un look jucăuș.

Fii creativ și îndrăznește să schimbi decorul casei tale folosindu-te de lucruri simple și versatile pe care le poți integra ușor în amenajarea deja existentă. În plus, nu uita că ratanul natural este un material durabil și rezistent care va trece testul timpului. Prin urmare, dacă te-ai plictisit de piesele de mobilier din ratan din casă, le poți păstra pentru a-ți amenaja o terasă de vis la primăvară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *