Tips&Tricks pentru cea mai cool terasă

Zilele cu soare ne aduc bună dispoziție și ne fac să ne dorim să petrecem cât mai mult timp în aer liber. Amenajează-ți terasa sau balconul ținând cont de câteva sfaturi utile astfel încât să creezi un loc primitor și cool. Indiferent cât de mic este spațiul tău exterior, cu siguranță vei găsi inspirație ca să te bucuri la maximum de el.Propuneri pentru o terasa cool1. Alege mobilier de exterior potrivit pentru activitățile pe care le vei avea pe terasă sau în grădină. Un scaun sau o canapea confortabilă pentru zilele de work from home împreună cu o măsuță pentru laptop, stabilă, dar în același timp ușoară pentru a fi mutată în funcție de nevoile tale. Pentru weekend-urile în care vrei să te bucuri de compania prietenilor, foarte utilă este o băncuță, nu ocupă mult spațiu, în schimb vei avea suficiente locuri pentru toată lumea.

2. Mobilierul de terasă în nuanțe de maro face pereche bună cu plantele tale verzi din ghivece. Optează pentru culoarea de bază maro și adaugă accente mai deschise, acele neutrals de care tot auzi, prin diverse decorațiuni, perne, pături, coșuri de depozitare.

3. Creează o atmosferă strălucitoare pe terasa ta cu ghirlande luminoase. Poți alege unele cu design boho care se vor potrivi perfect cu mobilierul din ratan natural. Ai o mulțime de variante pe ghirlandeluminoase.ro.

4. Folosește un element de decor care să ”lege” toate piesele de mobilier de pe terasa ta. Propunerea noastră este un covor, suficient de mare cât să delimiteze spațiul și să aducă un plus de intimitate și căldură. Iar senzația pe care o ai atunci când calci desculț pe un covor din iarbă de mare este unică. Te va duce cu gândul la serile cozy de vară la mare.

terasa Tips&Tricks pentru cea mai cool terasă
Sursă foto: pinterest.com

5. Adaugă cât mai multe plante verzi pentru a crea acea impresie de grădină, your secret garden, care te va face să te simți ca într-o oază de verdeață. Poți folosi coșuri împletite din fibre naturale pentru a decora ghivecele și pentru a aduce un aer boho chic.

6. Privește terasa ca pe o extensie a casei tale și adoptă același stil de decor ca cel folosit în interior. Atârnă pe pereți diverse elemente de decor rezistente, adaugă un abajur interesant din ratan natural și fă din terasa ta your outdoor living room.

7. Last, but not least…scaunul suspendat! Vedeta oricărei terase, un scaun suspendat din ratan natural va deveni locul favorit. O atracție nu doar stylish, dar și foarte confortabilă.

Descopepe naturaliving.ro toate produsele potrivite pentru amenajarea unei terase cu inspirație din natură!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *